Loading...

Karite shea maslac, 100 g

SKU: 3061 Kategorija:

59.80 kn (7.94 €) + PDV

Tečaj konverzije 7,53450

Karite maslac dobiva se iz ručno ubranih oraščića karite drveta koja rastu u zapadnoj Africi.  Zbog svojih ljekovitih svojstava najčešće se primjenjuje u kozmetičkoj industriji za njegu kože.

Loading...

povezani proizvodi

168.00 kn (22.30 €) + PDV

910.00 kn (120.78 €) + PDV

122.00 kn (16.19 €) + PDV

70.00 kn (9.29 €) + PDV

70.00 kn (9.29 €) + PDV

42.00 kn (5.57 €) + PDV