Košarica

Kontakt

Kontakt podaci
Radno vrijeme

KREATIVA d.o.o.

školska oprema i pribor
O nama

Osnovana 1990. godine, tvrtka Kreativa d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, više od 30 godina nastoji svojim kupcima predstaviti i omogućiti najbolje proizvode za što kvalitetniji i uspješniji rad s djecom, mladima i svima željnima novih znanja.

Tako već tri desetljeća opremamo odgojno-obrazovne ustanove na području cijele Republike Hrvatske koje su u nama prepoznale pouzdanog partnera. Svakodnevno radimo na unaprjeđenju naše ponude s težnjom da pomirimo naizgled nepomirljivo: kvalitetu, cijenu i zadovoljstvo kupnje!

Bilo nekad…

Osnivač tvrtke Kreativa, Dragan Kalinić, još je davne 1990. godine, kao inženjer s iskustvom rada u obrazovnim ustanovama, prepoznao trenutak potrebe osnivanja jedne ovakve tvrtke kao podrške radu vrtića, škola i drugih obrazovnih ustanova sredstvima za kvalitetnu nastavu i svime što bi jedna obrazovna ustanova mogla trebati. Jedan od glavnih principa poslovanja bio je „bez dugova“ te je tvrtka prošla neokrznuta kroz sva ekonomska previranja svih proteklih godina, izbjegavajući ulazak u krug dugovanja. To je ponekad značilo odbiti primamljive poslove, ali oprez se višestruko isplatio.

Tijekom narednih tridesetak godina poslovanja tvrtka je rasla postepeno, odnosno „prirodno“. Na tržištu je prepoznata kao kupac s kojim dobavljači vole poslovati jer je uredna u podmirivanju svojih obveza, a kupci je prepoznaju kao pouzdanog dobavljača spremnog pomoći i izaći u susret. Postoji li posebna želja za nekim proizvodom? Nema problema, Kreativa će zadovoljiti tu želju!

A danas i sutra…

Gledajući moderno društvo koje se mijenja pod utjecajem tehnologije, svjedoci smo da se i načini obrazovanja polako, ali sigurno mijenjaju. Kreativa prepoznaje taj trenutak i prati trendove u školstvu nudeći sve ono što će doprinijeti kvalitetnijem radu s djecom i mladima.

Nakon dugog niza godina odlučili smo svoj stari logo zamijeniti novim. Dodali smo nove, vesele boje, obnovili web-stranicu, u svoj bogati asortiman dodali još neke nove proizvode i s novim elanom nastavljamo prema budućnosti.

Ima li potrebe nabrajati što sve nudimo? Popis je prilično dug. Umjesto da počnete s čitanjem popisa artikala, radije nam pošaljite upit s vašim željama i potrebama. Kreativa zna kako će ih ispuniti. Nije važno postoji li artikl koji tražite na našoj web-stranici ili ne. Mi ćemo ga pronaći – za vas! U tome je ljepota poslovanja s nama! Isprobajte!

Vaša Kreativa

Pridruži se našoj e-mail listi!

Saznajte sve najnovije vijesti, ekskluzivne ponude i novosti.