Loading...

Magic T-shirt

SKU: 9005 Kategorija:

29.30  + PDV

Obucite ovu čarobnu majicu i istražite ljudsko tijelo!

Magic T-shirt je majica s posebnim otiskom koji vam omogućuje uvid u unutrašnjost tijela pomoću proširene stvarnosti i besplatne aplikacije koju možete instalirati na svoj mobilni uređaj za samo nekoliko sekundi. Kao da imate rendgenski vid!

Majica se vrlo jednostavno upotrebljava: preuzmite aplikaciju, usmjerite svoj uređaj (mobilni telefon ili tablet) prema majici i na zaslonu promatrajte 3D prikaz organa, sustava organa i ostalih funkcionalnosti učeći pritom zanimljive i korisne informacije o ljudskome tijelu! Magic T-shirt i aplikacija koriste se i u nastavi biologije i prirodnih znanosti jer su anatomske slike potpuno vjerne i pouzdane.

Loading...

Opis

BodyPlanet Magic T-shirt je novi edukativni materijal koji vas poučava o ljudskom tijelu pomoću najnovije tehnologije. Ova magična majica omogućuje vam da zaronite u dubine ljudskoga tijela sa svojim učenicima u pravom smislu te riječi! Uz pomoć magične majice, učenje o ljudskom tijelu postaje nezaboravno iskustvo. Zahvaljujući proširenoj stvarnosti, promatrajte stvarne organe i sustave organa u 3D prikazu: svi organi trupa prikazani su u punoj veličini s mogućnošću pomicanja! Sakrivajte i otkrivajte dijelove ljudskoga tijela koje želite istražiti, saznajte imena organa koje još ne poznajete ili pokušajte smjestiti već poznate na pravo mjesto… i zabavite se!

Zastupljeni su sljedeći sustavi organa:

  • Koštani sustav
  • Dišni sustav
  • Krvožilni sustav
  • Probavni sustav
  • Mokraćni sustav
  • Limfni sustav

 

Majica dolazi s pristupom besplatnoj interaktivnoj aplikaciji, dostupnoj za iOS i Android. Proizvod je testiran u učionicama kako bi se optimiziralo učenje o ljudskom tijelu, a slike koje se koriste certificirali su stručnjaci za anatomiju! Mogu ga koristiti svi uzrasti, a idealan je odabir i kao poklon dragoj osobi!

Unisex model dostupan je u veličinama za djecu i odrasle, a može se obući preko svakodnevne odjeće.

 

Tablica dostupnih veličina:

Dječje majice

Majice za odrasle

8-10

12-14

M

L

XL

XXL

širina

38

43

51

54

58

61

duljina

53

60

71

72

74

74

Dodatne informacije

Veličina

12-14, 8-10, L, M, XL, XXL

povezani proizvodi

DIPLE BF (Black & Fine)

199.38  + PDV

64.40  + PDV